sofiaisabelle.blogg.se

Härliga Helg. Härliga Göteborg.

Publicerad 2013-08-05 10:45:04 i Vardagen i Sverige - innan flytten,

Helgen har varit helt magisk.
 
Startade fredagseftermiddagen (och helgen) med att ta en cykelutflykt på egen hand. Tanken var att besöka gymmet, men det kändes allt för deprimerande att låsa in sig på gymmet efter en hel dag på jobbet när Göteborg bjöd på härlig sommarvärme (tyvärr lyste solen med sin frånvaro). Cyklade utan mål och hamnade på ställen jag aldrig besökt innan. Jag tog mig också en tur upp till Skansen Kronan (vågar man erkänna att man aldrig varit där?).
 
Fredagskvällen spenderades sedan ute i Inseros (mitt föräldrahem, som stod tomt pga Greklandssemester) med grillning och kvällsbad tillsammans med finaste sambon. Vi fick också kört hem våra sängar till Inseros, och sover nu på luftmadrass sista veckan i lägenheten. Känns lite konstigt, men samtidigt bra!
 
Lördagen påbörjades med ett morgondopp (Nakenbad 1) och frukost på bryggan (efter att jag kört lillasyster till jobbet då hennes buss aldrig kom, snäll som man är!). Därefter åkte vi ut till mamma och pappas stugor för att se till att det såg okej ut inför de nya gästernas anlände (dock fick vi köra en dammsugning och rensa i soporna som de förra gästerna slarvat med). Sedan la vi oss på bryggan en stund (Nakendopp 2) innan vi åkte tillbaka till Inseros för att göra oss klara för räkkryssning och utekväll.
 
Lördagskvällens räkkryssning blev helt fantastisk, räkor i överflöd, allt för mycket bröd med himmelskt god aioli och vin, vin, vin! Väl ute på Vinga tog vi oss upp till fyren för en fantastisk utsikt. Jämför med regnvädret som drog in över Göteborg var Vinga soligt och fint. Tre av oss kände oss tvugna att bada (Nakendopp 3), detta avslutades med nakengympa på klipporna.. hmm! Men kul var det! Tack underbara tjejer och Fredrik (som till hans förtret inte fick vara med under nakenbad och nakengympa). Väl tillbaka i Göteborg, 4 vinflaskor senare (1 per person), mötte vi upp två goa killkompisar på en uteservering. Hemma var vi strax innan 4 på morgonen.
 
På söndagsmorgonen vaknade vi vid halv 12, solen sken in genom fönstret och det dröjde inte länge innan vi satt på en buss in till stan. Det blev en glass i solen, och därefter ett spontant biljettköp till Göteborgsderbyt mellan IFK och Häcken. Innan matchstart hann vi hem för att äta mat (sista matlådorna fiskgratäng). Gamla ullevi visade sig från sin bästa sida med solsken och klarblå himmel. Turligt nog vann IFK med 3-1 efter att ha tagit igen ett 0-1 underläge.
 
Nu återstår 5 dagars jobb innan bussen går mot Stavanger natten till Lördag.
 
 
Bilder från Helgen kommer.
 
xoxo Sofia

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela